US Paseo Club Forum - Powered by XMB

Not logged in [Login ]
Go To Bottom

Printable Version | Subscribe | Add to Favorites  
 Pages:  1  2
Author: Subject: Tach isn't working right
little49
The real whore.
*****


Avatar


Posts: 2981
Registered: 9/26/06
Location: Cham-bana - IL
Member Is Offline

Mood: busy and bored

[*] posted on 2/7/07 at 09:15 AM


Any one have a spare gauge cluster lying around? I will check Ebay also but figured I'd ask here since I like you guys better than an anonymous seller.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member This user has MSN Messenger
z00y0rk28
Senior Member
****




Posts: 735
Registered: 10/4/06
Member Is Offline


[*] posted on 2/7/07 at 11:38 AM


nope... check the local junkyard...

regarding one of yoru previous posts, you can change the odometer reading, i just don't know how. but you'd have to take out the cluster and take it apart. i would say take apart the broken one, and see how to do it, and then email us the DIY on it (since it's illegal to do that). hahahh
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member
loudest_paseo_period
Whoring it up.
*****


Avatar


Posts: 1269
Registered: 12/23/06
Location: a back alley near u
Member Is Offline

Mood: tipsy

[*] posted on 2/7/07 at 12:53 PM


Shhh its only illegal if they know about it:devil:
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member
little49
The real whore.
*****


Avatar


Posts: 2981
Registered: 9/26/06
Location: Cham-bana - IL
Member Is Offline

Mood: busy and bored

[*] posted on 2/14/07 at 12:34 PM


Even if they don't I wouldn't know how to do it.... it's not that I want to roll it back to a better mileage, I just want it to read the actual mileage.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member This user has MSN Messenger
z00y0rk28
Senior Member
****




Posts: 735
Registered: 10/4/06
Member Is Offline


[*] posted on 2/14/07 at 12:46 PM


Quote:
Originally posted by little49
Even if they don't I wouldn't know how to do it.... it's not that I want to roll it back to a better mileage, I just want it to read the actual mileage.


usually what people DON'T want to do.. but it's ok...

when I sell the seo (if I don't part out and junk it), i'm gonna say the motor i have in there is the original engine..
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member
little49
The real whore.
*****


Avatar


Posts: 2981
Registered: 9/26/06
Location: Cham-bana - IL
Member Is Offline

Mood: busy and bored

[*] posted on 2/16/07 at 08:08 AM


I just bought a spare gauge cluster on Ebay..... it happens to have an aluminum bezel and glow gauges already attached. When it comes in I will see what the mileage is at and see if I am better off swapping my speedo into the new cluster or the new tach into mine... I don't know if I want to use the glow gauges or not given that I just sold the set that I had. We'll see how it looks.


If any of you know who was selling it let me know.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member This user has MSN Messenger
z00y0rk28
Senior Member
****




Posts: 735
Registered: 10/4/06
Member Is Offline


[*] posted on 2/16/07 at 11:40 AM


it wasn't me! it was the one armed man!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member
 Pages:  1  2

  Go To Top

Powered by XMB
Developed By The XMB Group © 2001-2008
[Queries: 21] [PHP: 85.7% - SQL: 14.3%]